La Festa Major en imatges

Dimarts, 24 de setembre de 2024

L'Ajuntament d’Avinyó vol expressar el seu sincer agraïment a totes les persones que han fet possible la Festa Major 2024. Aquest any ha estat de nou un èxit gràcies a la implicació de veïns, entitats i col·laboradors que han omplert cada racó del municipi amb festa, cultura i tradició.

Podem reviure com ha estat aquesta festa major amb les fotografies:

Durant els dies de celebració, hem pogut gaudir d'un programa ple d'actes per a tots els gustos i edats: des dels concerts -com el multitudinari de Figa Flawas- i espectacles fins a les activitats per als més petits, passant per la trobada de gegants, la presentació dels equips de futbol del CE Avinyó i la recuperada Baixada d’Andròmines. La participació massiva i l'ambient festiu que s'han viscut són el reflex d'una comunitat viva i compromesa.

Volem fer un reconeixement especial a les entitats i associacions del poble, que amb el seu esforç, dedicació i il·lusió han contribuït a fer que la Festa Major sigui tan especial. Sense la seva col·laboració, moltes de les activitats que han fet gaudir a tothom no haurien estat possibles.

Gràcies a tothom per fer d'aquesta Festa Major un esdeveniment memorable. Ja comptem els dies per retrobar-nos l'any vinent i, un cop més, celebrar junts la festa gran d’Avinyó.

Darrera actualització: 24.09.2024 | 11:25