Notícies

 • Piscina Les piscines obriran les portes l'1 de juliol amb mesures de prevenció per la covid-19 12 de juny de 2020

  La tramitació dels abonaments es farà al pavelló, a partir del 15 de juny, de dilluns a dijous de 10.00 h a 12.00 h i de 17.00 h a 19.00 h i els divendres de 10.00 h a 13.00 h.

 • Tall del servei d'internet per tasques d'ampliació de la capacitat de la xarxa municipal de fibra òptica 12 de juny de 2020

  L'organisme autònom Xarxa Avinyó de Telecomunicacions informa que per a poder realitzar tasques d'ampliació de la capacitat de la xarxa municipal de fibra òptica, la nit del dilluns 15 al dimarts 16 de juny, entre les 00.00 h i les 3.00 h s'interromprà el servei d'internet que es dona a través d'aquesta xarxa. La interrupció també afectarà al servei de televisió però en un interval més curt, a partir de la 1.00 h fins les 3.00 h del mateix dimarts 16.

 • El Consell Comarcal obre el termini a la sol·licitud d'ajuts per a professionals, microempreses i cooperatives 10 de juny de 2020

  La convocatòria d’ajuts s'adreça a professionals, microempreses i cooperatives del territori que s’hagin vist afectats per la situació d’emergència sanitària i social provocada per la COVID-19.  Els ajuts individuals seran d’entre 300 i 1.000 euros i les sol·licituds es poden presentar a partir del 10 de juny.

 • Informació pública de la 2a modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal d’Avinyó 9 de juny de 2020

  Els ciutadans podran consultar la documentació i presentar les al·legacions que estimin pertinents des del 10 de juny al 14 de setembre de 2020.

 • Papallona Campanya contra la plaga de la papallona del boix 8 de juny de 2020

  La papallona del boix és un insecte invasor que s'alimenta de fulles de boix de jardins i boscos. Aquesta espècie no és perjudicial per a les persones, la principal problemàtica està en el fet que l’eruga ataca el boix durant el seu desenvolupament, i provoca una defoliació extrema que danya la planta. Si aquestes defoliacions són contínues, acaben debilitant la planta fins a provocar-li la mort.

 • Casal Esportiu 2020 Inscripcions al Casal Esportiu d'Estiu 2020 8 de juny de 2020

  El casal es farà del 29 de juny al 31 de juliol i s'adreça a infants i joves des de P3 fins a 4t d'ESO.

 • Recapte Recapte d'aliments i productes d'higiene per a Avinyó 8 de juny de 2020

  El Grup de Cooperació i Solidaritat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Avinyó demanen la teva ajuda per recaptar aliments i productes d'higiene del dimecres 10 de juny al dissabte 20 de juny. Els punts de recollida seran els supermercats Condis i Llobet.

 • Piscina i casal Avinyó gaudirà de piscina i de casal esportiu per als més joves 5 de juny de 2020

  Seguint la normativa de prevenció del contagi de la covid-19, Avinyó obrirà les piscines el proper 1 de juliol. A més els infants i joves de P3 fins a 4t d'ESO podran participar al casal esportiu. Les incripcions per a les colònies es faran la propera setmana.

  La setmana del 8 al 14 de juny es publicarà tota la informació.

 • IE Barnola L'IE Barnola reobre amb el 25% d'alumnes i la Llar d'infants L'Estel no arriba al mínim d'inscripcions 4 de juny de 2020

  La Fase 2 de desconfinament ha afavorit l'obertura dels centres educatius. Des de dilluns dia 1 de juny, l'IE Barnola ha obert portes amb 1/4 part dels alumnes de primària i 1r d'ESO que han pogut tornar a les aules a realitzar tutories individuals. La Llar d'infants L'Estel no s'ha pot reobrir perquè només s'hi van inscriure 2 nens i el mínim eren 3. Les tutotes, però, continuen fent entrevistes per vídeotrucada.

 • L'Estel S’obre el procés de matricula per al proper curs escolar 2020-21 a la Llar d’infants L’Estel 4 de juny de 2020

  La matricula es portarà a terme de forma presencial a les instal·lacions de la llar d’infants, amb  cita prèvia, divendres 19 de juny.

  Documentació que cal presentar
  ⇒ 3 fotos de carnet del nen/a.
  ⇒ Fotocòpia del número de compte
  ⇒ Fotocòpia del llibre de vacunes
  ⇒ Certificat mèdic on constin les al·lèrgies o intoleràncies, en cas de tenir-ne.
  ⇒ Des de L’Estel us faran arribar els formularis oficials del centre per aquest procés.

  Per SOL·LICITAR la  CITA PRÈVIA  cal trucar al telèfon 657 72 84 74.

 • Cartell obertura biblioteca covid-19 La Biblioteca d'Avinyó torna a obrir amb serveis reduïts 2 de juny de 2020

  A partir del dimarts 2 de juny, es reprèn el servei de préstec i el retorn de documents, però no hi haurà accés lliure a les instal·lacions.

 • El Ple aprova l'ajornament de la 3a edició dels Projectes Participatius 1 de juny de 2020

  Aquest mes de juny s’havia d’iniciar la difusió i presentació del procés participatiu, tanmateix, l’actual estat d’alarma degut a la pandèmia covid-19 i les incertes perspectives, tant des del punt de vista de la realització d’actes i activitats públiques com les econòmiques, aconsellen posposar l’inici de la tercera edició. 

 • Seminaris Setmana Energia 5 seminaris virtuals per aprendre a estalviar energia a casa 1 de juny de 2020

  En el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2020, des de l’Agència Comarcal de l’Energia del Bages organitzen conjuntament amb la Diputació de Barcelona un cicle de 5 sessions virtuals (webinars) adreçats a la ciutadania. L’objectiu principal d’aquestes sessions és ajudar a les famílies amb un assessorament sobre estalvi i eficiència energètica i conscienciar-nos tots plegats sobre la realitat energètica que ens envolta.

 • Accions de l’Ajuntament d’Avinyó davant la situació de pandèmia per la covid-19 1 de juny de 2020

  Des de mitjans de març el nostre país i el nostre poble estem patint una important emergència sanitària acompanyada d’una crisi social i econòmica. La manera sobtada amb que l’emergència sanitària va arribar ens va exigir una resposta ràpida i contundent. La resposta que l’administració, institucions, empreses i població en general  hem activat ens posa, ja, en situació de superar la crisi sanitària. Queden la crisi social i econòmica que duraran més temps i pels quals i hem d’esmerçar el màxim possible d’esforços.

  Aquest és el text llegit per l'alcalde Eudald Vilaseca durant el Ple celebrat el passat 27 de maig.

   

 • Es reprèn a partir de l'1 de juny el termini de la convocatòria de la plaça de Tècnic/a de promoció econòmica i turisme 29 de maig de 2020

  El Reial Decret 537/2020, de 22 de maig, ha decretat l'alçament de la suspensió dels terminis administratius que havien quedat suspesos pel Reial Decret 463/2020, de 14 de març. El interessats a concórrer a la plaça de Tècnic/a de promoció econòmica, turisme, ocupació i desenvolupament local i creació d’una borsa de treballador/res podran fer-ho des de l'1 de juny fins al 19 de juny.

 • Cementiri El cementiri d'Avinyó recupera l'horari de visita habitual 29 de maig de 2020

  A partir del diumenge 31 de maig, el cementiri d'Avinyó obrirà en el seu horari. Recordem que cal complir les mesures d'aforament, distanciament físic, higiene i prevenció del contagi.

 • Pistes de tenis i pàdel Reobertura de les instal·lacions municipals de tenis i de pàdel 28 de maig de 2020

  A partir de divendres 29 de maig, i seguint la normativa de prevenció de la COVID-19, es podrà fer ús de les instal·lacions de tenis i pàdel. Es podrà jugar en els formats d'individuals i dobles.

 • IE Barnola l'IE Barnola obrirà el centre a partir de l'1 de juny 28 de maig de 2020

  El curs 2019-2020, a nivell lectiu, acabarà en format telemàtic el 19 de juny. Quan la nostra zona entri a la Fase 2 de desconfinament , els alumnes podran retornar al centre de manera voluntària. No hi haurà servei de menjador ni  de transport escolar.

 • Recomanacions als treballadors autònoms per evitar el contagi de la covid-19 27 de maig de 2020

  La Generalitat de Catalunya ha editat una guia adreçada als autònoms per aclarir-los dubtes i fer-los més fàcil desplegar les mesures de protecció davant el SARS-CoV-2. Les característiques dels autònoms, que moltes vegades exerceixen la seva feina a llars alienes, a l'aire lliure o en instal·lacions que no són pròpies, compliquen que el treballador se senti segur.

  La guia i el tríptic que us adjuntem seran de gran ajuda per clarificar què cal fer en cada situació.

 • Participa en l'elaboració del Reglament regulador del Consell d'Infants 22 de maig de 2020

  Fins al 2 de juny pots expressar la teva opinió sobre com ha de ser el Consell d'Infants d'Avinyó que es constituirà a Avinyó. Omple el formulari adjunt i fer-lo arribar a l'Ajuntament a través de la Seu Electrònica.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49