Dos plafons remarquen que Avinyó pertany al Geoparc de la Catalunya Central

Divendres, 14 de febrer de 2020 a les 00:00

Avinyó, juntament amb tots els municipis del Bages, el Moianès i Collbató, forma part del Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central

L'entitat, creada pels atractius geològics que té la Catalunya Central, busca també la promoció de tot el patrimoni natural, cultural i històric dels seus municipis i potenciar la seva valorització turística.

Per tal de deixar clar quina és la zona geogràfica que abasta el Geoparc, l'entitat ha decidit posar a cadascun dels seus municipis un cartell amb el nom del poble i el nom de Geoparc, i tot sobre una fotografia representativa del municipi. En el cas d'Avinyó, la fotografia escollida ha estat una vista de les parets de pedra seca del camí ramader. El plafó ha estat col·locat a l'entrada del poble pel cantó nord, al carrer Antoni Pont.

Un segon plafó, amb la fotografia del Pont Vell, ha estat col·locat a l'inici de la pista que surt de la carretera de Prats en direcció al Pont Vell. Una pista que va ser arreglada amb un ajut de Fons europeus que va aconseguir el Geoparc.

Darrera actualització: 14.02.2020 | 17:59

Imatges

Cartell Geoparc 01