Una nova empresa s’instal·la a Avinyó

Dimecres, 5 de febrer de 2020 a les 00:00

L’empresa SUD Renovables ha adquirit un solar de 3.435m2 del Polígon industrial El Soler per a implantar-hi les instal·lacions que li permetran ampliar la seva activitat en el camp de les energies renovables i l’eficiència energètica.

Sud Renovables preveu invertir un total de 1,9 milions d’euros en la compra del terreny i la construcció de la planta. En aquest nou espai hi vol centralitzar totes les seves operacions: des del disseny, l’anàlisi, el taller i el magatzem. En aquests moments, els treballs d’explanació del terreny ja han començat.

Fundada l’any 2005, Sud Renovables és una empresa pionera a Catalunya en el sector de l’energia solar. Entre d’altres línies s’ha especialitzat en el disseny, construcció i explotació de projectes fotovoltaics en edificis industrials.

Amb l’arribada d’aquesta nova empresa el Polígon industrial El Soler fa un pas més en el creixement de la seva activitat. La seva proximitat a l’eix transversal i les bones instal·lacions de serveis, incloent-hi la xarxa de fibra òptica municipal a peu de parcel·la, fan d’aquesta polígon un punt d’atracció important per a les empreses que busquen nous espais de creixement.

 

Darrera actualització: 05.02.2020 | 12:36