Notícies

 • Taller ProCrea La Fundació Girbau col·labora amb l’IE Barnola en el projecte ProCrea 26 de juny de 2020

  L'Ajuntament d'Avinyó vol agrair a la Fundació Girbau el seu mecenatge i ajut econòmic al projecte educatiu ProCrea, que es porta a terme a l’IE Barnola, en col·laboració amb la residència d’artistes Cal Gras, basat en la participació activa de l’alumnat del centre en el  procés creatiu d’artistes multidisciplinaris nacionals i internacionals, que desenvolupen un projecte durant una residència artística al municipi.

  El projecte ha donat com a fruit tallers per als alumnes com “Rapeando los clásicos”, amb Sergio Adillo, “Pluja d’idees”, amb Aina de Cos, “Escoltem camins”, amb Bruna i Clàudia i “Arqueologia poètica”, amb Mariana Romero.

 • CartellOberturaBiblioteca La biblioteca d'Avinyó amplia serveis a partir del 29 de juny 26 de juny de 2020

  A partir de dilluns 29 de juny la biblioteca inicia nous serveis:

  ► Consulta als ordinadors amb connexió a Internet. Es pot reservar hora a través de l’opció Cita prèvia de la Biblioteca Virtual https://bibliotecavirtual.diba.cat/sol-licitud-de-cita-previa   Telf. 938387101 o al mail b.avinyo@diba.cat

  ►Utilització de la connexió Wi-Fi a l’interior de la biblioteca.

  Es continua amb el servei de préstec, retorn de documents i d’informació bibliogràfica.

  Horari de la biblioteca
  De dilluns a divendres de 16.30h a 19h.

  ⇒ De moment no es permet l’accés lliure als documents ni a la sala infantil.
  ⇒ Tots els serveis tenen un aforament reduït per tal de respectar la distància de seguretat entre els usuaris.
  ⇒ Per utilitzar els serveis de la biblioteca, és obligatori respectar la distància de seguretat, l’ús de mascareta i cal posar-se gel hidroalcohòlic que hi ha a l’entrada.

 • Les oficines de l'Ajuntament tornen a atendre en l'horari habitual 22 de juny de 2020

  Els ciutadans podran adreçar-se de manera presencial a l'Ajuntament per gestionar els seus tràmits en l'horari habitual: de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 h i els dijous de 16.00 h a 19:00 h.

 • Logo casal gent gran Reobrim el Casal del Passeig 19 de juny de 2020

  A partir del dijous 25 de juny el local de la gent gran, situat al Passeig, obrirà portes de nou. L'activitat i les instal·lacions s'adequaran a les mesures bàsiques de protecció per prevenir el risc de transmissió del virus SARS-CoV-2. Es vetllarà perquè es mantingui la distància física interpersonal de seguretat i es limitaran algunes activitats i jocs amb intercanvi d'objectes.

 • Parc infantil Els parcs infantils d'Avinyó, a punt per rebre els més petits 19 de juny de 2020

  A partir de dissabte 20 de juny, la mainada d'Avinyó podrà tornar a fer ús dels parcs infantils del municipi coincidint amb la fase de la represa. Divendres al vespre s'aniran desprecintant aquests espais lúdics repartits per Avinyó, es comprovarà que tots els seus elements estan en bones condicions i dissabte estaran tots a disposició dels ciutadans.

  Recordar que encara cal mantenir certes mesures de prevenció:
  ⇒ Evitar aglomeracions.
  ⇒ Mantenir la higiene de les mans dels infants a l'entrar i al sortir del parc amb aigua i sabó o gel hidroalcohòlic.
  ⇒ Protegir els infants majors de 6 anys i els acompanyants amb mascaretes.

 • Logo Porta a Porta Modificació de l'horari del servei de recollida de residus porta a porta per la Revetlla de Sant Joan 18 de juny de 2020

  Per tal de donar un millor servei de recollida de residus, per la Revetlla de Sant Joan els horaris del servei tindran els següents canvis per al dimarts 23 de juny, dia de la Revetlla de Sant Joan.

  ► La recollida de les fraccions d’orgànica i envàs s’avançarà a la tarda.
  Horari per treure els cubells al carrer: 13:00 h – 14:00 h
  Inici del servei de recollida: 14:00 h

  ► La recollida del paper comercial.
  Horari per treure els cubells al carrer: 17:00 h – 18:00 h
  Inici del servei de recollida: 18:00 h

 • Imatge Barnola UVIC Una fotografia de l'IE Barnola premiada per la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya 17 de juny de 2020

  El jurat del concurs “La nostra foto de la ciència”, organitzat per la UVIC-UCC, ha atorgat el primer premi de la categoria cicle inicial a la fotografia “Alegria d’aprendre“ de l'IE Barnola.

 • Gent Gran 15 de juny, Dia mundial de la presa de consciència de l’abús i els maltractaments a les persones grans 15 de juny de 2020

  Des del Consell Comarcal del Bages, juntament amb el Consell de les Persones Grans del Bages, s’han impulsat diverses accions, entre elles l'edició d'una sèrie de vídeos, per tal de conscienciar la població que els maltractaments a les persones grans són una realitat. 

 • Tall aigua 15 06 2020 Les actuacions de millora a la xarxa d'aigua potable afectaran puntualment el subministrament d'aigua 12 de juny de 2020

  Dia: 15 de juny de 2020
  Horari estimat de la interrupció: de les 9.00 h fins a les 14.000 h.
  Zona afectada: zona d'Horta d'Avinyó i barri de Sant Jaume.

  L'empresa Sorea posa a disposició els següents telèfons:

  Atenció al client: 900 405 070
  Avaries i incidències: 900 304 070

 • Curs: Competències clau en el mercat de treball Període de preinscripció del curs virtual "Competències clau en el mercat de treball" 12 de juny de 2020

  Si no tens clar el teu objectiu professional, aquesta formació en línia t'ajudarà a planificar el futur laboral. Es realitzarà els dies 14, 16, 21, 23 i 24 de juliol, de 9.30 a 12.30 h, a través de la plataforma Zoom.

  Per inscriure't o rebre més informació: cio@ajmanresa.cat

   

 • Piscina Les piscines obriran les portes l'1 de juliol amb mesures de prevenció per la covid-19 12 de juny de 2020

  La tramitació dels abonaments es farà al pavelló, a partir del 15 de juny, de dilluns a dijous de 10.00 h a 12.00 h i de 17.00 h a 19.00 h i els divendres de 10.00 h a 13.00 h.

 • Tall del servei d'internet per tasques d'ampliació de la capacitat de la xarxa municipal de fibra òptica 12 de juny de 2020

  L'organisme autònom Xarxa Avinyó de Telecomunicacions informa que per a poder realitzar tasques d'ampliació de la capacitat de la xarxa municipal de fibra òptica, la nit del dilluns 15 al dimarts 16 de juny, entre les 00.00 h i les 3.00 h s'interromprà el servei d'internet que es dona a través d'aquesta xarxa. La interrupció també afectarà al servei de televisió però en un interval més curt, a partir de la 1.00 h fins les 3.00 h del mateix dimarts 16.

 • El Consell Comarcal obre el termini a la sol·licitud d'ajuts per a professionals, microempreses i cooperatives 10 de juny de 2020

  La convocatòria d’ajuts s'adreça a professionals, microempreses i cooperatives del territori que s’hagin vist afectats per la situació d’emergència sanitària i social provocada per la COVID-19.  Els ajuts individuals seran d’entre 300 i 1.000 euros i les sol·licituds es poden presentar a partir del 10 de juny.

 • Informació pública de la 2a modificació puntual del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal d’Avinyó 9 de juny de 2020

  Els ciutadans podran consultar la documentació i presentar les al·legacions que estimin pertinents des del 10 de juny al 14 de setembre de 2020.

 • Papallona Campanya contra la plaga de la papallona del boix 8 de juny de 2020

  La papallona del boix és un insecte invasor que s'alimenta de fulles de boix de jardins i boscos. Aquesta espècie no és perjudicial per a les persones, la principal problemàtica està en el fet que l’eruga ataca el boix durant el seu desenvolupament, i provoca una defoliació extrema que danya la planta. Si aquestes defoliacions són contínues, acaben debilitant la planta fins a provocar-li la mort.

 • Casal Esportiu 2020 Inscripcions al Casal Esportiu d'Estiu 2020 8 de juny de 2020

  El casal es farà del 29 de juny al 31 de juliol i s'adreça a infants i joves des de P3 fins a 4t d'ESO.

 • Recapte Recapte d'aliments i productes d'higiene per a Avinyó 8 de juny de 2020

  El Grup de Cooperació i Solidaritat amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Avinyó demanen la teva ajuda per recaptar aliments i productes d'higiene del dimecres 10 de juny al dissabte 20 de juny. Els punts de recollida seran els supermercats Condis i Llobet.

 • Piscina i casal Avinyó gaudirà de piscina i de casal esportiu per als més joves 5 de juny de 2020

  Seguint la normativa de prevenció del contagi de la covid-19, Avinyó obrirà les piscines el proper 1 de juliol. A més els infants i joves de P3 fins a 4t d'ESO podran participar al casal esportiu. Les incripcions per a les colònies es faran la propera setmana.

  La setmana del 8 al 14 de juny es publicarà tota la informació.

 • IE Barnola L'IE Barnola reobre amb el 25% d'alumnes i la Llar d'infants L'Estel no arriba al mínim d'inscripcions 4 de juny de 2020

  La Fase 2 de desconfinament ha afavorit l'obertura dels centres educatius. Des de dilluns dia 1 de juny, l'IE Barnola ha obert portes amb 1/4 part dels alumnes de primària i 1r d'ESO que han pogut tornar a les aules a realitzar tutories individuals. La Llar d'infants L'Estel no s'ha pot reobrir perquè només s'hi van inscriure 2 nens i el mínim eren 3. Les tutotes, però, continuen fent entrevistes per vídeotrucada.

 • L'Estel S’obre el procés de matricula per al proper curs escolar 2020-21 a la Llar d’infants L’Estel 4 de juny de 2020

  La matricula es portarà a terme de forma presencial a les instal·lacions de la llar d’infants, amb  cita prèvia, divendres 19 de juny.

  Documentació que cal presentar
  ⇒ 3 fotos de carnet del nen/a.
  ⇒ Fotocòpia del número de compte
  ⇒ Fotocòpia del llibre de vacunes
  ⇒ Certificat mèdic on constin les al·lèrgies o intoleràncies, en cas de tenir-ne.
  ⇒ Des de L’Estel us faran arribar els formularis oficials del centre per aquest procés.

  Per SOL·LICITAR la  CITA PRÈVIA  cal trucar al telèfon 657 72 84 74.

Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49
Darrera actualització: 09.04.2015 | 13:49